Logo No Tag Gold

London Residence

The brief for this project was to add some excitement and fun to the existing walls of the house to create a cooking/dining experience that felt similar to a restaurant.

The large space was divided into three key areas: the main kitchen, island and a dining area with the design of the joinery linking the spaces together and ensuring that all areas are highly functional with maximum storage. The space was completely redesigned with the focus on custom build-ins and other distinct key features such as the banquette bench seating and decorative wall panelling to the living area.

The progress of this particular project involved site visits to London to measure and fit out the joinery.

Collaborators

Designer:
Kingston Lafferty Design
Joinery:
Moore & O’Gorman
Left Half
closeangle-downellipsis-v linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram