Logo No Tag Gold

Malahide Residence

A brilliant mix of classic and contemporary joinery was used in the renovation of this large period house in Malahide.

Detailed bespoke wall panelling with generous moulding details were used along with a full height library unit to create an opulent and masculine environment in the lounge. The illusion of a seamless wall with profiling hides away clever storage within and frames the doorway to the en-suite. The scale of this property allowed for the combination of  contempory joinery to the cabinetry, island and banquette seating with fluted leather upholstery and slim brass legs in the kitchen.

Collaborators

Joinery:
Moore & O’Gorman
Designer:
Kingston Lafferty Design
Photographer:
Ruth Maria Murphy
Left Half
closeangle-downellipsis-v linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram